STÄNG
FRI FRAKT

Monika Mulder

Den Svenska designern Monika Mulder bryr sig mycket om den skulpturala aspekten av design. ’Att utveckla en produkt som uppfyller praktiska krav kan göras genom bra tänkande, men att skapa en produkt som berör människors själar kräver verkliga känslor. Det är mitt sätt att utmana design’.
Monikas främsta intresse är att utveckla relevanta lösningar för verkliga behov och ge elegans och skönhet till vardagsprodukter. Monika Mulders arbete är lekfullt och funktionellt, att lösa problem i produktionen med kreativitet och omtanke.

Mellan 1992 till 1997 studerade Monika vid The Design Academy i Eindhoven. Praktik på IKEAs designavdelning ledde till jobb och flytt till Sverige.

År 2007 öppnade Monika sin designstudio i sockerbrukets gamla lokaler i Göteborg. Här arbetar hon som fristående formgivare med uppdragsgivare inom möbler och belysning.

För Tenzo har Monika designat möbelserien Grain.

Följ oss på instagram

Vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av när vi får in nya produkter, kommande kampanjer, inspirerande artiklar och bilder. Du får också 15% rabatt på ditt första köp. OBS! gäller enbart på produkter till ordinarie pris EJ på redan prissänkta varor!