STÄNG
FRI FRAKT

Says Who

Says Who är en dansk designer duo som består av Nikolaj och Kasper båda är designers och arbetar tillsammans med möbeltillverkare och varumärken! Deras stil är rotad i traditionerna av skandinavisk design och dess kärlek till enkelhet, minimalism och funktionalitet. Dem är en del av rörelsen New Scandinavian Design. Å ena sidan respekterar de sitt designarv, och å andra sidan anpassar dem designen för att passa in i nutid.
Designing kan vara en mycket märklig process. Speciellt när det finns två personer inblandade. Det kan verka som den mest kaotiska och galna saken. Motstridiga idéer och udda material överallt. Men sanningen är att det är frihet, kaos och irrationella tankar som ger inspiration till en annars ganska teknisk och exakt produktion. Det är därför de tycker om att arbeta tillsammans så mycket, dem är helt enkelt två sidor av samma mynt! Kaos & Ordning / Produktion & kreativitet.

För Tenzo har de designat serien Cross och vägghyllan Daisy

Följ oss på instagram

Vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av när vi får in nya produkter, kommande kampanjer, inspirerande artiklar och bilder. Du får också 15% rabatt på ditt första köp. OBS! gäller enbart på produkter till ordinarie pris EJ på redan prissänkta varor!